Bezoekers Info & Registratie

Op 30 november vindt de 34ste NIDV Exhibition for Security and Defence plaats in Rotterdam Ahoy. Op 29 November kunt u deelnemen aan de matchmaking sesssies en de keynote speeches en presentaties bijwonen.

Registratie voor de NEDS 2023 is gesloten!

Voor wie is de NEDS bedoeld?
NEDS is bedoeld voor vertegenwoordigers vanuit de industrie, overheid en kennisinstellingen. het is niet mogelijk de NEDS te bezoeken als particulier.

Voor (internationale) media is het mogelijk om bij de NEDS aanwezig te zijn. Neem hiervoor contact op met Peter Buiting via p.buiting@nidv.eu 

Toegangsbeleid
De NEDS is toegankelijk voor officiële delegaties, gasten van standhouders, VIP’s, overheidsbezoekers, vertegenwoordigers van NIDV-deelnemers, de defensie- en veiligheidsindustrie, (internationale) media en politiek.

Om aanwezig te zijn op de NEDS dient u zich vooraf aan te melden. De toegang is pas gegarandeerd na bevestiging vanuit de NIDV.

Voor vragen kunt u contact opnemen met neds@nidv.eu.

Toegankelijkheid NEDS voor mindervaliden
Voor mindervalide bezoekers heeft Rotterdam Ahoy veel faciliteiten. Zo is er de taxistandplaats vlakbij de hoofdingang waar ook minder validen gebruik van mogen maken door zich af te laten zetten. Er zijn voldoende parkeerplaatsen voor mindervaliden op het grote parkeerterrein, dat zich eveneens pal naast de hoofdingang bevindt. Verder zijn er in Ahoy liften naar alle niveaus. Toiletten zijn aangepast en voorzien van alarm. Ten slotte kan men op vertoon van legitimatie bij de portiersloge een rolstoel lenen.

Voor vragen en verzoeken kunt u contact opnemen met Ahoy: 010 293 3300.

Hoe kom ik naar de NEDS?
Adres Ahoy Rotterdam

Ahoyweg 10
3084BA Rotterdam

Google MapsApple Maps

Rotterdam Ahoy is ideaal gelegen vlakbij de snelweg, met metro- en bushalte Zuidplein vlakbij en Rotterdam The Hague Airport op korte afstand.

Met het openbaar vervoer (metro en bussen) stap je praktisch voor de hoofdingang (vijf minuten lopen) uit bij halte Zuidplein. Kijk voor dienstregelingen op de websites van de Nederlandse Spoorwegen: www.ns.nl, de RET: www.ret.nl en de algemene openbaar vervoer site: www.9292ov.nl.

Praktische informatie Ahoy

NIDV Exhibition Defence and Security

29 - 30 november 2023

Ahoy Rotterdam

 

Contact
E: neds@nidv.eu
T: 070 3644807

Mogelijk gemaakt door