Bezoekers

De Nederlandse Industrie voor Defensie en Veiligheid (NIDV) nodigt u uit voor een spektakel met startups, netwerkmogelijkheden, breakouts, digitale beursvloer, matchmaking en nog veel meer. Op deze pagina kunt u zich registreren en uw tickettype kiezen. Voor de NEDS 2020 Digital zijn verschillende tickets verkrijgbaar. U kunt zich registreren voor een Spectator of Participant ticket. Deze tickets bieden verschillende niveaus van deelname en interactie waarbij u met de Participant ticket de volle NEDS ervaring krijgt.

Gratis Spectator ticket

Krijg de basiservaring van NEDS 2020 Digital!

Voor geïnteresseerden in de digitale beursvloer en het hoofdprogramma is een gratis Spectator-ticket beschikbaar. Hoewel dit ticket beperkte interactie biedt en geen toegang geeft tot de breakouts en digitale rondetafelgesprekken, is het een geweldige kans om inzicht te krijgen in de defensie- en beveiligingsindustrie en om in contact te komen met bedrijven die een stand op de digitale beurs organiseren! Dit ticket geeft toegang tot de digitale beursvloer op 18 en 19 november en het spectaculaire main event op 19 november!

Participant ticket

De volledige NEDS 2020 digital ervaring!

Het Participant ticket voor de NEDS biedt de volledige NEDS ervaring, inclusief toegang tot breakouts op 18 en 19 november, de digitale beursvloer, persoonlijke matchmaking en individuele ontmoetingen met andere deelnemers. Dit ticket geeft ook toegang tot de NEDS 2020 Digital Startup Day op 9 november. Voor overheid en partners zijn deze tickets gratis. NIDV-deelnemers ontvangen voor 1 november 5 gratis tickets via hun NIDV-contactpersoon.

Startup Day

Voor de Startup Day op 9 november is een aparte registratie vereist. Deelname aan de Startup Day is inbegrepen in het Participant ticket. Een registratielink voor de Startup Day wordt verzonden na registratie voor het Participant ticket.

Voor meer informatie of tickets op factuurbasis kunt u contact opnemen met neds@nidv.eu.

Spectator ticket

Free

Geeft toegang tot:

Digitale beurs

Main Event 

 

Participant ticket

€ 50 *

Geeft toegang tot:

Startup day
Matchmaking

Digital roundtables
Expert keynotes
Main event

  

* Voor standhouders en overheid zijn gratis participant tickets beschikbaar.