Bezoekers

Bezoekersregistratie opent in oktober.

Wij zijn verheugd dat de NIDV Exhibition Defence and Security (NEDS 2021) dit jaar weer fysiek zal plaatsvinden.

De NEDS is het grootste zakelijke evenement voor de Nederlandse defensie- en veiligheidssector in de Benelux en het moment om producenten, gebruikers en uw netwerk te ontmoeten. Op 18 november ontvangen wij u graag voor het fysieke evenement in Ahoy, Rotterdam. Uiteraard volgen wij de geldende COVID19-regels.

NEDS 2021 vindt plaats op donderdag 18 november van 9:00 tot 17:00.

 

Toegangsbeleid

De NEDS is toegankelijk voor officiële delegaties, gasten van standhouders, VIP’s, overheidsbezoekers, vertegenwoordigers van NIDV-deelnemers, de defensie- en veiligheidsindustrie, (internationale) media en politiek.

Om aanwezig te zijn op de NEDS dient u zich vooraf aan te melden via deze website. Bezoekers registratie opent in oktober via deze site en toegang is pas gegarandeerd na bevestiging vanuit de NIDV.

Voor vragen kunt u contact opnemen met neds@nidv.eu.

Voor wie is de NEDS bedoeld?
NEDS is bedoeld voor vertegenwoordigers vanuit de industrie, overheid en kennisinstellingen. het is niet mogelijk de NEDS te bezoeken als particulier.

Voor (internationale) media is het mogelijk om bij de NEDS aanwezig te zijn. Neem hiervoor contact op met Matthijs Olde via m.olde@nidv.eu.

COVID-19 maatregelen
Er is op dit moment nog geen duidelijkheid over de geldende coronamaatregelen. Uiteraard wordt uw veiligheid geprioriseerd. Houd er rekening mee dat u voor dit evenement mogelijk een geldige toegangstest nodig zal hebben.
Toegankelijkheid NEDS voor mindervaliden
Voor mindervalide bezoekers heeft Rotterdam Ahoy veel faciliteiten. Zo is er de taxistandplaats vlakbij de hoofdingang waar ook minder validen gebruik van mogen maken door zich af te laten zetten. Er zijn voldoende parkeerplaatsen voor mindervaliden op het grote parkeerterrein, dat zich eveneens pal naast de hoofdingang bevindt. Verder zijn er in Ahoy liften naar alle niveaus. Toiletten zijn aangepast en voorzien van alarm. Ten slotte kan men op vertoon van legitimatie bij de portiersloge een rolstoel lenen.

Voor vragen en verzoeken kunt u contact opnemen met neds@nidv.eu.

Hoe kom ik naar de NEDS?
Adres Ahoy Rotterdam

Ahoyweg 10
3084BA Rotterdam

Google MapsApple Maps

Rotterdam Ahoy is ideaal gelegen vlakbij de snelweg, met metro- en bushalte Zuidplein vlakbij en Rotterdam The Hague Airport op korte afstand.

Met het openbaar vervoer (metro en bussen) stap je praktisch voor de hoofdingang (vijf minuten lopen) uit bij halte Zuidplein. Kijk voor dienstregelingen op de websites van de Nederlandse Spoorwegen: www.ns.nl, de RET: www.ret.nl en de algemene openbaar vervoer site: www.9292ov.nl.

Praktische informatie Ahoy

NIDV Exhibition Defence and Security

18 November - Ahoy Rotterdam

 

Contact
E: neds@nidv.eu
T: 070 3644807

Mogelijk gemaakt door