Bezoekers

Op 17 november 2022 ontvangen wij u graag voor het fysieke evenement in Ahoy, Rotterdam.

Voor wie is de NEDS bedoeld?

NEDS is bedoeld voor vertegenwoordigers vanuit de industrie, overheid en kennisinstellingen. het is niet mogelijk de NEDS te bezoeken als particulier.

Voor (internationale) media is het mogelijk om bij de NEDS aanwezig te zijn. Neem hiervoor contact op met Peter Buiting via p.buiting@nidv.eu 

Toegangsbeleid

De NEDS is toegankelijk voor officiële delegaties, gasten van standhouders, VIP’s, overheidsbezoekers, vertegenwoordigers van NIDV-deelnemers, de defensie- en veiligheidsindustrie, (internationale) media en politiek.

Om aanwezig te zijn op de NEDS dient u zich vooraf aan te melden. De toegang is pas gegarandeerd na bevestiging vanuit de NIDV. Ook moet u rekening houden met de COVID-19 maatregelen die hieronder genoemd worden. 

Voor vragen kunt u contact opnemen met neds@nidv.eu.

Toegangsbeleid

De NEDS is toegankelijk voor officiële delegaties, gasten van standhouders, VIP’s, overheidsbezoekers, vertegenwoordigers van NIDV-deelnemers, de defensie- en veiligheidsindustrie, (internationale) media en politiek.

Om aanwezig te zijn op de NEDS dient u zich vooraf aan te melden. De toegang is pas gegarandeerd na bevestiging vanuit de NIDV. 

Voor vragen kunt u contact opnemen met neds@nidv.eu.

COVID-19 maatregelen

Wij kijken er naar uit om op 17 november u allen te ontvangen op de NIDV Exhibition for Defence & Security. Om te zorgen dat het evenement voor alle aanwezigen veilig verloopt willen wij u wel attenderen op de huidige situatie rond COVID-19. De NIDV houdt zich hierbij volledig aan de huidige regelgeving rond COVID-19.

Testbewijs en ID
Alle standhouders en gasten moeten bij binnenkomst een geldig paspoort of ID kaart tonen. Ook moeten zij een coronatoegangsbewijzen tonen. Dit kan een bewijs zijn van:

  • Bewijs van volledige vaccinatie (bijv. een geldige QR-code)
  • Negatieve PCR Test (Niet meer dan 72 uur oud)
  • Officieel bewijs van herstel.

1.5m afstand en Mondkapjes
 Zoals verkondigd in de persconferentie van 25-01-2022 is het verplicht om in de hall een mondkapje te dragen. Ook is het verplicht om 1.5m afstand te houden tijdens NEDS 2022.

Internationale Bezoekers
Inwoners van EU lidstaten kunnen met bewijs van vaccinatie, bewijs van herstel of negatieve test naar Nederland reizen. Gevaccineerde inwoners van buiten de EU hoeven sinds 22 September niet meer in quarantaine als zij in een land wonen dat op de lijst van veilige landen staat. Dit is niet het geval voor landen die bekend staan als high-risk of very high-risk. Let voordat u vertrekt wel op het laatste reisadvies.

Toegankelijkheid NEDS voor mindervaliden
Voor mindervalide bezoekers heeft Rotterdam Ahoy veel faciliteiten. Zo is er de taxistandplaats vlakbij de hoofdingang waar ook minder validen gebruik van mogen maken door zich af te laten zetten. Er zijn voldoende parkeerplaatsen voor mindervaliden op het grote parkeerterrein, dat zich eveneens pal naast de hoofdingang bevindt. Verder zijn er in Ahoy liften naar alle niveaus. Toiletten zijn aangepast en voorzien van alarm. Ten slotte kan men op vertoon van legitimatie bij de portiersloge een rolstoel lenen.

Voor vragen en verzoeken kunt u contact opnemen met neds@nidv.eu.

Hoe kom ik naar de NEDS?
Adres Ahoy Rotterdam

Ahoyweg 10
3084BA Rotterdam

Google MapsApple Maps

Rotterdam Ahoy is ideaal gelegen vlakbij de snelweg, met metro- en bushalte Zuidplein vlakbij en Rotterdam The Hague Airport op korte afstand.

Met het openbaar vervoer (metro en bussen) stap je praktisch voor de hoofdingang (vijf minuten lopen) uit bij halte Zuidplein. Kijk voor dienstregelingen op de websites van de Nederlandse Spoorwegen: www.ns.nl, de RET: www.ret.nl en de algemene openbaar vervoer site: www.9292ov.nl.

Praktische informatie Ahoy

NIDV Exhibition Defence and Security

17 november 2022

Ahoy Rotterdam

 

Contact
E: neds@nidv.eu
T: 070 3644807

Mogelijk gemaakt door