Standhouders

 

Naast het conferentiedeel presenteert een groot aantal bedrijven haar mogelijkheden op defensie- en veiligheidsmarkt. Het is een tentoonstelling waar het vooral gaat om het zoeken van strategische partners met wie samenwerking noodzakelijk is om aan opdrachten en vooral deelopdrachten te komen.

De tentoonstelling is hét ontmoetingspunt voor het zaken doen op het gebied van defensie en veiligheid. Iedereen die direct of indirect betrokken is bij de aan- en verkoop van producten en diensten is aanwezig. Een stand is geen stunt, maar een uitstekende investering. Op één dag kunnen afspraken worden gemaakt die anders weken of maanden in beslag nemen.

Grote concerns staan er omdat zij onlosmakelijk deel uit maken van deze sector. Andere bedrijven weten dat het relatief eenvoudig is om, mede door de actieve begeleiding door de NIDV, moeilijk bereikbare besluitvormers persoonlijk te benaderen.

Uw onderneming mag daar niet ontbreken. U krijgt unieke kansen op nieuwe contacten, heeft de mogelijkheid om uw bedrijf, diensten en producten te presenteren aan een groot publiek, maar ook om uw bestaande relaties te ontmoeten.

 

Early bird tarief 200,- korting bij registratie voor 15 juli 2019.

Deze bedrijven en instellingen hebben reeds een plaats bemachtigd:

NaamLandWebsite

Early bird tarief 200,- korting bij registratie voor 15 juli 2019.

Voor registratie en vragen kunt u contact opnemen met:

Seema Sahadew Lall,
exhibition@nidv.eu of
+31(0)70 3644807.