Wanneer wordt er besloten over het doorgaan van de NEDS?

Door de coronamaatregelen die de regering medio november vorig jaar heeft afgekondigd, was de NIDV helaas genoodzaakt om de NEDS-2021 uit te stellen tot 24 februari 2022. Of het evenement op die datum wel door kan gaan hangt af van de wijze waarop de coronapandemie zich ontwikkelt en van de maatregelen die de overheid naar aanleiding daarvan zal nemen. We hopen daarover binnenkort meer duidelijk te krijgen.  

Aangezien er met de voorbereiding van de NEDS tijd en investeringen zijn gemoeid, zal de NIDV zo spoedig mogelijk na de regeringspersconferentie die op vrijdag 14 januari wordt verwacht een besluit nemen over het doorgaan van het evenement. Bij het nemen van dat besluit zullen we uiteraard rekening houden met de COVID-maatregelen van de overheid, maar ook met de verwachte deelname door Defensie, Politie en Veiligheidsregio’s en met de verwachte deelname door buitenlandse delegaties. Uiterlijk op donderdag 20 januari zullen we u over dat besluit informeren. 

Uiteraard hopen wij van harte dat de NEDS op 24 februari a.s. kan doorgaan en kunt u erop rekenen dat wij er alles aan zullen doen om het evenement op een veilige wijze te laten verlopen. 

NIDV Exhibition Defence and Security

24 Februari 2022

Ahoy Rotterdam

 

Contact
E: neds@nidv.eu
T: 070 3644807

Mogelijk gemaakt door