Algemene Info

Over NEDS

De NIDV Exhibition Defence and Security (NEDS) is het jaarlijks terugkerende evenement voor de Defensie- en Veiligheidsindustrie en overheden in Nederland en wordt georganiseerd door de Stichting Nederlandse Industrie voor Defensie en Veiligheidwww.nidv.eu

Vanwege de huidige coronamaatregelen vind de NEDS 2020 plaats als online evenement waarbij wordt ingezet op interactie én netwerken. Details hierover worden later bekendgemaakt.

Hieronder ziet u een overzicht van veelgestelde vragen. Mocht uw vraag er niet tussen staan dan kunt u contact opnemen met de organisatie.

Wat zijn de tijden en het programma

De NEDS vindt plaats op 19 november 2020 van 8:30 tot 17:30. Het programma wordt later bekendgemaakt.

Voor wie is de NEDS bedoeld?
De NEDS is een business-to-business evenement en uitsluitend bedoeld voor vertegenwoordigers van relevante organisaties en overheden. Voor vragen kunt u contact opnemen met neds@nidv.eu.
Wat houd NEDS 2020 Digital in?

Vanwege de coronamaatregelen zal de NEDS in 2020 in een ander format plaatsvinden dan wat u normaal gewend bent. Momenteel wordt er nog gewerkt aan dit concept maar zodra er meer bekend is, wordt dit gecommuniceerd.

Waar kan ik mij registreren?
Registraties voor de NEDS gaan in oktober open. Interesse om als standhouder op te treden? Dan kunt u contact opnemen met exhibition@nidv.eu.

Contact

Stichting NIDV

Bezuidenhoutseweg 161
2594 AG Den Haag

T: 070 3644807
E: exhibition@nidv.eu

www.nidv.eu