Algemene Info

Over NEDS

De NIDV Exhibition Defence and Security (NEDS) is het jaarlijks terugkerende evenement voor de Defensie- en Veiligheidsindustrie en overheden in Nederland en wordt georganiseerd door de Stichting Nederlandse Industrie voor Defensie en Veiligheidwww.nidv.eu

Vanwege de huidige coronamaatregelen vind de NEDS 2020 plaats als online evenement waarbij wordt ingezet op interactie én netwerken.

Dagen

Startup Day – 9 november  14:30 – 17:00

De Startup Day op 9 november staat in het teken van startups. Tijdens dit voorprogramma op de NEDS kunt u kennismaken met een aantal jonge ondernemingen in de Defensie- en Veiligheidsindustrie. Zij zullen zich presenteren waarna u met deze bedrijfjes in contact kunt komen.

Ook zullen er verschillende breakouts en expert roundtables worden georganiseerd in het teken van innovatie.

NEDS dag 1 – 18 november  13:00 – 16:00

Op de eerste dag van de NEDS 2020 Digital op 18 november kunt u op de digitale beursvloer kennismaken met verschillende nationale en internationale bedrijven, kennisinstellingen en overheidspartijen. Ook zijn er deze dag meerdere breakouts en expert roundtabels en kunt u zelf side-events organiseren.

NEDS dag 2 & Main Stage Event – 19 november  13:00 – 17:30

Ook op de tweede dag van de NEDS 2020 Digital op 19 november kunt u op de digitale beursvloer kennismaken met verschillende nationale en internationale bedrijven, kennisinstellingen en overheidspartijen. Ook zijn er deze dag meerdere breakouts en expert roundtabels en kunt u zelf side-events organiseren.

Q&A

Hieronder ziet u een overzicht van veelgestelde vragen. Mocht uw vraag er niet tussen staan dan kunt u contact opnemen met de organisatie.

Wat houd NEDS 2020 Digital in?
Vanwege de coronamaatregelen zal de NEDS in 2020 in een ander format plaatsvinden dan wat u normaal gewend bent.
Voor wie is de NEDS bedoeld?
De NEDS is een business-to-business evenement en bedoeld voor vertegenwoordigers van relevante organisaties en overheden. Voor vragen kunt u contact opnemen met neds@nidv.eu.
Kan ik ook als externe partij de NEDS 2020 Digital bezoeken?
NEDS is bedoeld voor vertegenwoordigers vanuit de industrie, overheid en overige genodigden. Er zijn meerdere soorten tickets beschikbaar waarmee u ook gratis de beurs kan bezoeken en het hoofdprogramma kunt volgen.

Meer informatie vindt u hier. 

Waar kan ik mij registreren?
Registratie voor deelname is open via deze link. Voor het huren van een digitale stand of het organiseren van een side-event of breakout kunt u hier kijken.
Heb ik een separate registratie nodig voor de Startup Day op 9 november?
Ja. Vanwege technische redenen moet u zich voor de Startup Day nog een keer registreren. De link hiervoor krijgt u nadat u zich heeft aangemeld voor de NEDS2020Digital via de registratiepagina.
Welk platform/browser heb ik nodig voor de NEDS?
De gehele NEDS 2020 Digital kan vanuit de browser worden gevolgd. Er wordt gebruikgemaakt van Hopin.to.

Op de computer bieden Chrome en Firefox gegarandeerd de volledige functionaliteit. Op andere browsers zouden bepaalde onderdelen minder goed getoond kunnen worden.

Op mobiele telefoons van Apple kan Chrome of Safari het beste worden gebruikt. Op android telefoons het beste Chrome.

Hoe kom ik naar de NEDS?

De NEDS 2020 Digital vind digitaal plaats. U kunt het evenement bezoeken door te gaan naar: https://hopin.to/events/neds-2020-digital

Als u al een account op het Hopin-platform heeft, omdat u bijvoorbeeld bij de Startup Day aanwezig was, kan het zijn dat u eerst moet inloggen (rechts boven op de pagina.)

Wat voor browser/techniek heb ik nodig?

U kunt de NEDS op zowel de computer, Mac of een mobiele apparaat bijwonen. Voor de beste ervaring kunt u op de computer gebruik maken van de Chrome of Firefox browser. Op een Apple apparaat werken Chrome of Safari het beste en op een Android telefoon kunt u van Chrome gebruik maken.

Contact

Stichting NIDV

Bezuidenhoutseweg 161
2594 AG Den Haag

T: 070 3644807
E: exhibition@nidv.eu

www.nidv.eu