Algemene Info

Over NEDS

De NIDV Exhibition Defence and Security (NEDS) is het jaarlijks terugkerende evenement voor de Defensie- en Veiligheidsindustrie en overheden in Nederland en wordt georganiseerd door de Stichting Nederlandse Industrie voor Defensie en Veiligheidwww.nidv.eu

Hieronder ziet u een overzicht van veelgestelde vragen. Mocht uw vraag er niet tussen staan dan kunt u contact opnemen met de organisatie.

Wat zijn de tijden en het programma

De NEDS is op 28 november te bezoeken van 8:00 tot 17:30 uur.  Het plenaire programma duurt van 10:00 tot 12:00 uur. De beursvloer is de gehele dag geopend.

Het programma van het symposium en de break-out sessies worden per e-mail verstuurd. U kunt dit ook vinden in de NEDS-App.

Voor wie is de NEDS bedoeld?
De NEDS is een business-to-business evenement en uitsluitend bedoeld voor vertegenwoordigers van relevante organisaties.
Kan ik ook als bezoeker komen?
NEDS is uitsluitend toegankelijk voor vertegenwoordigers vanuit de industrie, overheid en overige genodigden. Mocht u professionele interesse hebben in het evenement en geen uitnodiging hebben ontvangen, neem dan contact op met exhibition@nidv.eu.
Waar kan ik mij registreren?
U kunt zich registreren via de link in de uitnodiging of via deze pagina.
Hoe kom ik het makkelijkste naar de NEDS?
NEDS vindt net zoals voorgaande jaren plaats in Ahoy Rotterdam.  Ahoy is zowel per auto als met het OV goed te bereiken. Meer informatie over de bereikbaarheid van Ahoy kunt u hier vinden: https://www.ahoy.nl/bereikbaarheid

Adres:
Rotterdam Ahoy
Ahoy-weg 10
3084 BA ROTTERDAM
www.ahoy.nl

Contact

Stichting NIDV

Prinsessegracht 19
2514 AP Den Haag

T: 070 3644807
E: exhibition@nidv.eu

www.nidv.eu