Algemene Info

Over NEDS

De NIDV Exhibition Defence and Security (NEDS) is het jaarlijks terugkerende evenement voor de Defensie- en Veiligheidsindustrie en overheden in Nederland en wordt georganiseerd door de Stichting Nederlandse Industrie voor Defensie en Veiligheidwww.nidv.eu

Vanwege de huidige coronamaatregelen vind de NEDS 2020 plaats als online evenement waarbij wordt ingezet op interactie én netwerken.

Q&A

Hieronder ziet u een overzicht van veelgestelde vragen. Mocht uw vraag er niet tussen staan dan kunt u contact opnemen met de organisatie.

Wat houd NEDS 2020 Digital in?

Vanwege de coronamaatregelen zal de NEDS in 2020 in een ander format plaatsvinden dan wat u normaal gewend bent.

Voor wie is de NEDS bedoeld?

De NEDS is een business-to-business evenement en bedoeld voor vertegenwoordigers van relevante organisaties en overheden. Voor vragen kunt u contact opnemen met neds@nidv.eu.

Kan ik ook als externe partij de NEDS 2020 Digital bezoeken?

NEDS is bedoeld voor vertegenwoordigers vanuit de industrie, overheid en overige genodigden. Er zijn meerdere soorten tickets beschikbaar waarmee u ook gratis de beurs kan bezoeken en het hoofdprogramma kunt volgen.

Meer informatie vindt u hier. 

Waar kan ik mij registreren?

Registratie voor deelname is open via deze link. Voor het huren van een digitale stand of het organiseren van een side-event of breakout kunt u hier kijken.

Heb ik een separate registratie nodig voor de Startup Day op 9 november?

Ja. Vanwege technische redenen moet u zich voor de Startup Day nog een keer registreren. De link hiervoor krijgt u nadat u zich heeft aangemeld voor de NEDS2020Digital via de registratiepagina.

Welk platform/browser heb ik nodig voor de NEDS?

De gehele NEDS 2020 Digital kan vanuit de browser worden gevolgd. Er wordt gebruikgemaakt van Hopin.to.

Op de computer bieden Chrome en Firefox gegarandeerd de volledige functionaliteit. Op andere browsers zouden bepaalde onderdelen minder goed getoond kunnen worden.

Op mobiele telefoons van Apple kan Chrome of Safari het beste worden gebruikt. Op android telefoons het beste Chrome.

Contact

Stichting NIDV

Bezuidenhoutseweg 161
2594 AG Den Haag

T: 070 3644807
E: exhibition@nidv.eu

www.nidv.eu